Datamanagement

Datamanagement2019-07-16T15:20:40+02:00

Wilt u uw databanken updaten, een tevredenheidsenquête organiseren of  optimaliseer uw gegevens dankzij de retours van uw mailing ?

Retours verwerken

We zorgen voor de verwerking van mailings die worden teruggestuurd: de zendingen die bpost niet heeft verdeeld, komen terug bij ons. Dit wordt meteen geüpdatet in uw databank.

Contacteer ons

Databank beheren

Doe een beroep op Manufast om de databanken van uw klanten schoon te maken, te verbeteren en te updaten.

Contacteer ons

Data invoeren

We zijn gespecialiseerd in het verwerken en beheren van data, bvb. enquêteformulieren, spaarkaarten, …

Contacteer ons

Retours verwerken

We zorgen voor de verwerking van mailings die worden teruggestuurd: de zendingen die bpost niet heeft verdeeld, komen terug bij ons. Dit wordt meteen geüpdatet in uw databank.

Gegevens beheren

We zijn gespecialiseerd in het verwerken en beheren van data. Volgens het volume of de specificiteit van de te verwerken gegevens wordt deze taak volledig uitgevoerd door onze medewerkers, of door een eerste automatische herkenning van de gegevens via artificiële intelligentie. In dat geval werken we met de unieke oplossingen van onze partner Moonoia: hun scanners, uitgerust met articifiële intelligentie, digitaliseren uw documenten en voeren een eerste automatische herkenning uit van de data in het document. De data die niet-automatisch worden herkend, worden dan manueel verwerkt. Alle gegevens worden daarna ingevoerd in het systeem van onze klanten.

AVG

De bescherming van uw gegevens is essentieel voor Manufast. We werken volledig volgens de Algemene verordening voor gegevensbescherming(GDPR).

Ontdek onze diensten

Datascanning

Wilt u uw briefwisseling en documenten vernietigen?

VAN PAPIER NAAR VERZAMELEN VAN GEGEVENS

Voor het elektronisch beheer en de elektronische opslag van uw gegevens en documenten biedt Manufast een scanning-dienst aan.

Meer info

Terugkerende postzendingen

Wil u uw postzendingen vereenvoudigen?

UITGAANDE POST

We hebben een unieke oplossing ontwikkeld om de afhandeling van uw postzendingen te vereenvoudigen. Ontdek DocuSTREAM!

Meer info

E-Picking

Beheer uw voorraden vanop afstand

UW VOORRADEN ONLINE

Beheer uw voorraden op afstand met ons online-platform! Onze teams ontvangen bestellingen online. Na verwerking worden de producten rechtstreeks verzonden.

Meer info

Prestaties on site

UW team uitbreiden?

ONZE HANDLINGTEAMS TOT UW DIENST

Met onze dienst komt Manufast naar u toe. Volgens uw behoeften en onze beschikbaarheden stellen we teams van 8 tot 20 personen ter beschikking om u terplaatse  te helpen productiepieken op te vangen.

Contacteer ons

Stuur ons een aanvraag voor meer informatie of een gratis offerte.

Doe een beroep op Manufast voor het beheer van uw databanken. We zijn sinds meerdere jaren gespecialiseerd in het verwerken en het beheer van klantengegevens.

Neem contact met ons op voor een gepersonaliseerde offerte op maat van uw onderneming !

Volledige naam*

E-mail*

Telefoon*

Bedrijf

Onderwerp

DrukwerkMailingE-MailingHandlingDatamanagementDatascanningLogistiekWeb2PrintE-PickingTeamversterkingPlastic folie wikkelenAndere

Bericht*