Manufast – Wie zijn we ?

Manufast – Wie zijn we ?2021-05-21T15:51:57+02:00

Manufast is een Brussels MB, een maatwerkbedrijf dat totaaloplossingen
biedt voor drukwerk, scannen, datamanagement, packaging en logistiek.

Sinds meer dan 50 jaar creëert Manufast duurzame tewerkstelling voor meer dan 350 personen, onder wie 270 personen met een beperking.

Manufast streeft tevens naar een brede sociale mix onder de werknemers die verdergaat dan de beperking zelf: validen en personen met een beperking, jongeren en ouderen, diverse sociale en culturele achtergronden…

Vandaag gaat Manufast resoluut voor technologische innovatie, Manufast streeft continu naar verbetering en gaat daarom voor technologische innovatief op vlak van digitalisering en artificiële intelligentie.

Aangezien onze werknemers het gebruik van technologie combineren met taken die moeilijk te automatiseren zijn, is Manufast de ideale leverancier van totaaloplossingen.

Manufast beschikt over het kwaliteitslabel Iso 9001.

Manufast besteedt ook aandacht om haar ecologische voetafdruk te verkleinen en is FSC®-gecertificeerd (Forest Stewardship Council).

Met oplossingen op maat is Manufast de ideale partner voor ondernemingen en organisaties die hun processen willen vereenvoudigen en verbeteren inzake het beheer van hun administratie, marketing en communicatieprojecten. Tevens biedt Manufast oplossingen aan voor meer flexibiliteit en rendabiliteit op vlak van productie.

Manufast past zich perfect aan, zowel aan zijn klanten als aan zijn medewerkers.

The difference, your partner!

Contacteer ons
Contacteer ons

Ons team

Ons Commerciele team bestudeert in samenspraak met de klant de inhoud en mogelijke uitvoering van elk project.

Zodra de klant het voorstel heeft goedgekeurd, maakt ons team van technici de definitieve planning en zorgt voor een feilloze opstart. Zij staan ook in voor de verdere opvolging van elk project.

Ons team van technici en informatici staan in voor de communicatie, het beheer van de database, de bescherming van gegevens, de opstart, de productie en opmaak van rapporteringstools.