Printing

Printing2019-07-10T14:41:10+02:00

Afdrukken van uw administratieve documenten en drukken van uw reclamedrukwerk

Dankzij een complete waaier aan printoplossingen verzorgt Manufast van A tot Z al uw drukwerk zowel in offset, laser- of inkjet.

impressions

Pak uit met professionele grafische creaties

Om u te helpen bij uw creatieve processen, stellen we u onze prepress afdeling ter beschikking voor de opmaak van uw grafische documenten.

Onze Grafische afdeling zal u creatief bijstaan in de opmaak van uw drukwerk zodoende dat het resultaat een pareltje zal zijn.

Contacteer ons

Drukwerk

Manufast zorgt voor het afdrukken van uw mailings, en het drukken van uw leaflets, flyers, brochures en reclameaffiches.

We drukken uw enveloppen, visitekaartjes, briefpapier met hoofding, etiketten, facturen met overschrijvingen, wenskaarten en kalenders in vierkleurendruk…

Contacteer ons

Personaliseren van documenten

Manufast verwerkt uw bestanden: standaardisatie, ontdubbeling, verrijking…

We personaliseren uw documenten in zwart-wit of in kleur gecombineerd met gepersonaliseerde bijlages.

Om de kosten te drukken voor verzendingen, voor zover ze beantwoorden aan de voorwaarden van bpost, zorgen we eveneens voor de toevoeging van een mail-ID.

Ook bieden we het personaliseren van enveloppen aan alsook andere niet-gestandaardiseerde voorwerpen zoals papieren zakken of luchtkussenenveloppen.

Contacteer ons

Afwerkingen

In afwerking hebben we allerhande mogelijkheden zoals het samenvoegen, nieten, perforeren, innaaien, gelijmde ruggen, wire-o-inbinden, lamineren, capsuleren, het kleven van stalen en zelfs het aanbrengen van vernis.

Er zijn talloze mogelijkheden, wij realiseren uw meest complexe opdracht.

Contacteer ons
impression

Stockeren van voorgedrukte documenten

Voor de kostencontrole bevelen we u aan uw enveloppen, overschrijvingspapier en andere documenten die u regelmatig gebruikt in uw mailings vooraf te drukken en bij ons op te slaan.

Na het afdrukken van het drukwerk wordt dit bij ons gestockeerd en zorgen we dat de minimale hoeveelheid niet overschreden wordt.

Dit volgen we op via een intelligent stockerings systeem. Indien een minimale hoeveelheid wordt overschreden brengen we u dan ook op de hoogte.

 

Contacteer ons

Drukwerk

Onze verschillende drukpersen drukken brochures, leaflets, reclameaffiches, flyers, papieren zakken, visitekaartjes, wenskaarten, enveloppen…

Hebt u een lay-out nodig, dan kan u rekenen op onze grafische afdeling. Alles is mogelijk !

Transactionele mailings

We personaliseren ook al uw administratieve mailings, in kleur of in zwart-wit dankzij onze oplossing DocuSTREAM kan u op een veilige manier uw databanken bewerken en diverse types van documenten afdrukken.

DocuSTREAM zorgt dat uw drukwerk op een correcte manier onder envelop wordt gebracht voor postverzendingen waarbij we een kwaliteit garanderen van 100%.

Promotiemailings

Doe een beroep op onze teams van professionelen voor uw briefwisseling voor promoties materiaal, drukwerk.

We kunnen elke brief en zelfs elke enveloppe personaliseren zodat uw doelgroep beter wordt bereikt.

Waarom drukwerk dat regelmatig terugkeert uitbesteden ?

Uw drukwerk uitbesteden bij Manufast biedt voordelen.

bespaart op :

  • portkosten dankzij een optimalisering van uw zendingen.
  • papier en clicks. Doordat we in grote hoeveelheden kunnen aankopen, kunnen we u interessante tarieven aanbieden voor click prijzen, papier en leveringen.
  • machinepark en directe kosten. We ontnemen uw zorg op kosten en onderhoud voor printers, papier, verbruiksgoederen, plooimachines of andere machines.

Milieuvriendelijk drukwerk

Het papier dat we bij Manufast gebruiken, is FSC-gecertificeerd. U kan eveneens opteren voor andere types papier die beantwoorden aan de strengste milieunormen (Cyclus, Cocoon, Blue Angel..).

We gebruiken milieuvriendelijke drukinkt op basis van plantaardige grondstoffen voor de offset, en de inkten die we gebruiken voor digitaal drukwerk zijn bovendien biologisch afbreekbaar.

Onze toners volgen een specifiek recyclage circuit.

Ontdek onze oplossingen

Multichannel

Multichannel verzendingen

Gebruik bij Mult-E-Flow meerdere kanalen gelijktijdig voor dezelfde campagne, ook als u geen digitale specialist in huis hebt.
Mult-EFlow werkt net zo goed voor het verzenden van administratieve documenten als marketingdocumenten.

Meer info

Terugkerende postzendingen

Wil u uw postzendingen vereenvoudigen?

UITGAANDE POST

We hebben een unieke oplossing ontwikkeld om de afhandeling van uw postzendingen te vereenvoudigen. Ontdek DocuSTREAM!
En u kunt ook hier ook kiezen voor hybride mailings: e-mail en papieren mailings.

Meer info

Print on demand

Web2Print

Web2Print is een online platform voor het drukken op aanvraag « Printing on Demand ».
Ons platform is beveiligd, eenvoudig, en inzetbaar volgens uw noden en behoeften.

Meer info

E-Picking

Beheer uw voorraden vanop afstand

UW VOORRADEN ONLINE

Beheer uw voorraden op afstand met ons online-platform! Onze teams ontvangen bestellingen online. Na verwerking worden de producten rechtstreeks verzonden.

Meer info

Stuur ons een aanvraag voor meer informatie of een gratis offerte.

Onze jarenlange ervaring biedt u een feilloze garantie. We verwittigen u onmiddellijk als we een probleem opmerken tijdens het afdrukken en stellen u een oplossing voor.

Bovendien zijn tal van afwerkingen mogelijk zoals samenvoegen, nieten, perforeren, innaaien, gelijmde ruggen; wire-o-inbinden, lamineren, capsuleren, het kleven van stalen en zelfs het aanbrengen van vernis.

Neem contact met ons op voor speciale verzoeken.

Volledige naam*

E-mail*

Telefoon*

Bedrijf

Onderwerp

DrukwerkMailingE-MailingHandlingDatamanagementDatascanningLogistiekWeb2PrintE-PickingTeamversterkingPlastic folie wikkelenAndere

Bericht*