Manufast is een Brussels MB, een maatwerkbedrijf dat totaaloplossingen
biedt voor drukwerk, scannen, datamanagement, packaging en logistiek.

Sinds meer dan 50 jaar creëert Manufast duurzame tewerkstelling voor meer dan 350 personen, onder wie 270 personen met een beperking.

Manufast streeft tevens naar een brede sociale mix onder de werknemers die verdergaat dan de beperking zelf: validen en personen met een beperking, jongeren en ouderen, diverse sociale en culturele achtergronden…

Vandaag gaat Manufast resoluut voor technologische innovatie, Manufast streeft continu naar verbetering en gaat daarom voor technologische innovatief op vlak van digitalisering en artificiële intelligentie.

Aangezien onze werknemers het gebruik van technologie combineren met taken die moeilijk te automatiseren zijn, is Manufast de ideale leverancier van totaaloplossingen.

Met oplossingen op maat is Manufast de ideale partner voor ondernemingen en organisaties die hun processen willen vereenvoudigen en verbeteren inzake het beheer van hun administratie, marketing en communicatieprojecten. Tevens biedt Manufast oplossingen aan voor meer flexibiliteit en rendabiliteit op vlak van productie.

Manufast past zich perfect aan, zowel aan zijn klanten als aan zijn medewerkers.

The difference, your partner!

Contacteer ons
Contacteer ons