Digitale pers

Uw bestaande en potentiele klanten inspireren en tot een reactie aanzetten?

De wereld verandert en dus veranderen ook uw klanten en is er alsmaar meer nodig om hen te imponeren.
Nu de digitale communicatie in volle expansie is kan de printsector niet anders dan zichzelf voortdurend opnieuw uit te vinden. Zo is hij de dag van vandaag nog altijd nadrukkelijk aanwezig in ons dagelijks leven in de vorm van flyers, folders, brochures of packaging.

Onderscheid u van de rest en imponeer uw bestaande en potentiele klanten

DIGITALE PERS VOOR HET CREËREN VAN AANTREKKELIJKE EFFECTEN

Laat uw verbeelding de vrije loop en creëer prachtige communicatietools, die uw bestaande en potentiële klanten zullen verbluffen en hun aandacht zullen trekken.

Iridesse komt van het woord ‘iridescence’ dat synoniem is aan visuele effecten die om de aandacht te trekken heel wat verder gaan dat een quadri-afdruk! Onze nieuwe digitale ‘Iridesse’ pers voegt een nieuwe dimensie toe aan uw projecten en biedt talrijke mogelijkheden om effecten te combineren!


Gegarandeerd ‘wauw’-effect !

  • Eerste digitaal zeskleurenplatform, dat adem-benemende printkwaliteit, verbazingwekkende spotkleuren en prachtige iriserende metallic tinten levert
  • Verbeteringen in digitaal printen, zoals coatings, metallics, witte inkten, steunkleuren en kleuren maken de uitbreiding van de printmogelijkheden met een uitzonderlijke precisie mogelijk.
  • De CMYK kleuren worden verlevendigd met verbluffende metallic en transparante tinten in single-pass toepassingen.
  • De pers is polyvalent om tegemoet te komen aan alle verwachtingen op het gebied van redelijk geprijsde kleine oplagen, personalisatie en uitvoeringsnelheid en de kwaliteit is zeer hoog.

Technische kenmerken:

  • Tot zes kleuren: CMYK kleuren met optionele witte, transparante, zilveren en gouden speciale toners
  • Geschikt voor gemengde papiersoorten met een dikte tot 400 g/m².
  • Grote keuze papiersoorten: gecoat, ongecoat, donkere en structuurpapiersoorten, etiketten, visitekaartjes, raambiljetten, duurzame/ synthetische materialen, wenskaarten, tabbladen, gepreegde materialen, polyesters en aangepaste oplossingen

Stuur ons een aanvraag voor meer informatie of een gratis offerte.

U heeft een drukproject gepland of u wenst bijkomende informatie over onze diensten en oplossingen?  Vul dan dit contactformulier in en wij nemen binnen de 24 u contact met u op.

Alle gebruikte papiersoorten zijn FSC-gecertificeerd. U kunt ook voor volledig gerecycleerde chloorvrije papiersoorten kiezen

Door met Manufast in zee te gaan kiest u voor een partner met een totaalaanpak en met verantwoordelijkheidszin voor een winstgevend beheer van de diverse aspecten van uw bedrijf, die bovendien uw maatschappelijke impact (mvo) versterkt.

*een gedrukt exemplaar op basis van één PDF

Ingebouwde lagen van briljantheid

Ingebouwde lagen van briljantheid

Dankzij prachtige CMYK-kleuren en single-pass toepassingen in verbluffende metallic en transparante toners zijn er eindeloze mogelijkheden om voor een wauw-effect te zorgen.

Verhoog het wauw-effect

Verhoog het wauw-effect

Zie hoe CMYK en een metallic basis met een overlay van transparante toner op een kwaliteitsvolle papiersoort uw waarde kan helpen bewijzen.

Hoogwaardigere afdrukken

Hoogwaardigere afdrukken

Iriserende zilveren metallic toner onder prachtige CMYK-kleuren zorgt ervoor dat marketingmateriaal veel bekijks heeft en opvalt.

2020-12-03T11:40:12+01:0025 september 2019|Categoriëen: Communicatie, Creative, Design, Drukwerk, Marketing|